Сливналии искат видима промяна, не само ремонтирана главна улица! - заяви Стефан Радев

Стефан Радев
27.09.2015 / 14:04

Гражданите на Сливен искат града да се върне на икономическата и туристическата карта на България, заяви при старта на предизборната кампания кандидата за кмет на ГЕРБ за Сливен Стефан Радев.

Той добави, че хората искат видима промяна на града, а това не е само ремонтирана главна улица. „Видима промяна означава по – високо качество на живот в центъра и в кварталите и в селата. Видима промяна означава привличане на инвестиции, които да създадат нови работно места и да създадат база за повишаване доходите на хората. Видима промяна означава прозрачно управление обърнато към проблемите на гражданите”.

Стефан Радев добави, че Сливен като град има много богатства, и въпреки това вместо да се възползва от тях е на опашката на всички икономически и бизнес класации. „Вместо да се възползваме от ресурсите си, градът ни е в летаргия”, каза Радев. Той добави, че той е екипът му имат за цел да променят тези тенденции да работят за подобряване на инфраструктурата, за повишаване квалификацията на кадрите, за създаване на възможности за туризъм, като водят различна и ефективна политика за привличане на инвестиции и привличане на повече средства от Европа, категоричен бе Стефан Радев.

Той добави, че Сливен трябва да тръгне по нов път, път на инвестиции, доходи и успехи, Един от приоритети в управлението ще бъде реформата в администрацията и ясно прозрачно управление. Радев каза, че с ясна визия, точни приоритети и високо квалифициран екип Сливен ще бъде град, за който сливналии ще говорят с гордост и самочувствие.Стефан Радев благодари за доверието на Цветан Цветанов Десислава Танева и местната структура на ГЕРБ, както и на кметовете на Бургас и Стара Загора Димитър Николов и Живко Тодоров за присъствието и подкрепата на старта на кампанията.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев