Жени ГЕРБ-Сливен и Стефан Радев уважиха възрастните хора в Сливен, Котел и Твърдица

Мария Йорданова и жена от Дома за стари хора в Сливен
01.10.2015 / 14:53

Представители на общинската организация на Жени ГЕРБ-Сливен посетиха Дома за стари хора в Сливен по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. В театралния салон беше организиран концерт с участието на ансамбъл „Браво”, а всеки от домуващите получи саксия с цвете за празника.

„Изразяваме своето уважение и признание към всички Вас за пътя, който сте изминали, като Ви пожелаваме много здраве и спокоен живот”, каза Радост Енчева – член на областното ръководство и кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ Сливен.

Присъстваха още Галина Вучкова – член на НИС на ЖГЕРБ, Жанета Стойчева – общински председател на ЖГЕРБ-Сливен и Мария Йорданова-член на общинското ръководство.

Инициативата беше подкрепена от кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев.

„Надявам се да имаме поводи занапред да казваме, че Сливен се развива и става по-цивилизован в отношението си към възрастните хора. Ще направим всичко възможно да имате достойни старини”, каза Стефан Радев.

Домуващите поискаха специална среща с кандидата за кмет, на която да поставят своите въпроси и проблеми. Стефан Радев прие поканата и пое ангажимент отново да посети дома.

След посещението в Дома за стари хора, ЖГЕРБ се срещнаха с жители на село Жельо войвода и организираха тържество по повод празника. Галина Вучкова и Мария Йорданова връчиха дарение от книги за читалището на селото.

 

Областният председател на ЖГЕРБ-Сливен Милена Чолакова посети Котел и съвместно с общинския клуб организираха тържество по повод Деня на възрастните хора. Заедно с кандидата за кмет Коста Каранашев тя поздрави присъстващите за празника.

"Котел е най-възрожденския град в България и този дух се поддържа благодарение на всички Вас. Пожелавам Ви здраве, благополучие и дълголетие", каза Чолакова.

 

Жени ГЕРБ-Твърдица също организираха изненади за възрастните хора от пенсионерските клубове в Твърдица, кв. "Козарево и село Сборище.

 

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев