Стефан Радев награди победителите в конкурса на МГЕРБ „Какво знам за „Халката”?”

---
03.10.2015 / 13:43

Приключи конкурсът на МГЕРБ-Сливен „Какво знам за „Халката“?”, който стартира в края на август. Целта на инициативата бе жителите на общината да си припомнят или да научат възможно най-много факти и легенди за един от емблематичните природни феномени на Сливен и околностите – скалното образувание „Халката“, намиращо се на територията на Природен парк „Сините камъни“.

Представители на ръководството на МГЕРБ-Сливен разгледаха и оцениха всички материали, изпратени на Фейсбук страницата „Какво знам за „Халката“?” и на електронната поща на организацията.

Голямата награда – поредицата „Будна памет за Сливен” на д-р Андон Бояджиев, получи Константин Ангелов. На второ място е Петър Станков, а на трето - Димитър Добриянов.

Наградите връчи кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев. Той благодари за участието на всички, изпратили материали, и поздрави младежката организация за инициативата.

Кампанията „Какво знам за „Халката“?“ е част от мащабен проект на Младежки ГЕРБ – Сливен за популяризиране на културното наследство на Сливен и региона.

Още снимки от новината

Константин Ангелов /в средата/-победител в конкурса "Какво знам за" Халката?
---
Петър Станков-второ място, получава наградата си от Стефан Радев
Димитър Добриянов-трето място, получава наградата си от Стефан Радев
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев