Стефан Радев и Стефан Кондузов от „Топлофикация"-Сливен: „Работим за подсигуряване на отоплителния сезон!“

Стефан Радев и Стефан Кондузов
06.10.2015 / 17:29

Стефан Радев – кандидатът от ГЕРБ за кмет на Сливен посети „Топлофикация"- Сливен и разговаря с изпълнителния директор на най-успешното топлофикационно дружество в страната – Стефан Кондузов. На срещата се коментира най-ключовия проблем за ТЕЦ Сливен - амортизираното оборудване. Кондузов сподели с Радев притесненията си, че ако не се предприемат спешни мерки по цялостна подмяна на съоръженията, сливенските граждани могат да останат без топлоподаване.

За целта ръководството на предприятието е направило проучване и е изготвило план за цялостна подмяна на оборудване на ТЕЦ-а с нова технология, която ще е по-икономична и ще работи с по-нискокалорични въглища. Захранването с необходимите въглища ще се случва изцяло от село Боров дол (община Твърдица). Това ще намали разходите за транспорт и ще се създадат нови работни места в областта.

От „Топлофикация Сливен“ многократно са търсили подкрепата на Общината за съдействие при подготовката и придвижването на документацията по различните институции, но до момента не е имало никакво отношение. Пълната апатия от страна на Кольо Милев и администрацията му е създавала редица пречки пред нормалното протичане на всеки отоплителен сезон.

Кондузов и Радев бяха единодушни, че Общината трябва активно да се интересува от проблемите на местните дружества и да бъде посредник в комуникацията с националните институции. Стефан Кондузов сподели формулата си за успех „Стараем се да работим, така че сливналии да са доволни!”

Директорът на най-успешното топлофикационно дружество в страната е част от листата за общински съветници на ГЕРБ под номер 8 в бюлетината. Със същия номер е и кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев.

Още снимки от новината

Стефан Радев и Стефан Кондузов

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев