Стефан Радев се срещна с родители на деца с увреждания

---
13.10.2015 / 10:08

Кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев, Галина Вучкова и Милена Чолакова - кандидати за общински съветници от ГЕРБ и Мария Белова – народен представител, се срещнаха с родители на деца с увреждания.

На срещата родителите отправиха искания за законодателни промени, свързани с диагнозите на децата им. Стефан Радев пое ангажимент да организира среща на майките с министър Калфин, за да поставят директно проблемите си пред него.

Майките се оплакаха, че ежедневно се сблъскват с апатия, неразбиране и некомпетентност от страна на общинските служители. Заради безхаберието на местната администрация програмата за лични асистенти не се оползотворява качествено. Стефан Радев обеща да се промени работата на общинската администрация и тя да заработи активно в услуга на гражданите. Той се ангажира и с решаване на най-належащия проблем на майките – закупуването на специализиран автобус за нуждите на техните деца. Присъстващите кандидати за общински съветници обещаха, че ще го поставят като въпрос за решаване още на първите заседания на Общинския съвет, като ще имат подкрепата на Стефан Радев.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев