Стефан Радев обеща заместник-кмет по европроектите

Стефан Радев
12.10.2015 / 18:53

При огромен успех премина срещата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев в кв. „Сини камъни“. На събитието присъстваха народният представител Мария Белова и кандидати за общински съветници на партията.

"Важно е да се реализират добре подготвени проекти в Сливен", заяви Радев и даде пример с Благоевград. Там санирането на жилищни сгради вече е в ход, докато сливналии още нямат проекти.

"Ние имаме ресурси, които не използваме. А хората имат идеи и се отчайват, че няма чуваемост", сподели кандидатът на ГЕРБ.

След въпрос от присъстващите Стефан Радев обеща, ако бъде избран, да назначи заместник-кмет с ресор "Европроекти". Кандидатът за общински съветник Здравко Костадинов се ангажира да помогне на възрастна дама за решаване на казус с частен съдия-изпълнител. Лидерът на ГЕРБ в Сливен ще провери случая, след като администрацията на Кольо Милев е отказала съдействие.

"Ние трябва да бъдем проактивни. Както бизнесът търси клиенти, Общината трябва да търси инвестиции. Затова трябва да вдигнем оборотите", заяви Костадинов и призова сливналии да гласуват с номер 8 за Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ.

Пресцентър ПП ГЕРБ-Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев