Втората политическа академия на ЖГЕРБ ще се проведе в Сливен

---
15.10.2015 / 11:32

От 15 до 17 октомври в „Национал Палас“ в Сливен ще се проведе Втората политическа академия на Жени ГЕРБ. Ще присъстват над 130 дами от областните ръководства в цялата страна. Темата на форума е „Сигурност“. Той ще се проведе в три модула – „Политика и сигурност“, „Управление и развитие на основни секторни политики“ и „Организационна и консултативна работа“.

На 15 октомври – четвъртък, от 16 часа ще се проведе обща среща на участниците, след което зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов ще говори за моделите за развитие и управление на сектор „Сигурност“. Същата вечер е и лекцията „Психология на поведението и модели на защита и сигурност в общуването“ на психолога Росен Йорданов.

Официалното откриване на Академията ще се проведе на 16 октомври – петък от 9 ч., на което ще присъстват зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, Марко Арндт – представител на фондация „Конрад Аденауер“ за България, председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова и министърът на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева.

Лектори ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, председателят на Народното събрание Цецка Цачева, заместник министър-председателят по европейските фондове Томислав Дончев, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на туризма Николина Ангелкова, проф. Николай Овчаров и др.

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев