Цветан Цветанов: Дошло е време, в което ГЕРБ трябва да управлява община Котел

---
16.10.2015 / 14:02

“Дошло е време, в което ГЕРБ трябва да управлява община Котел. Сега е моментът, в който можете да постигнете това, което искате. На следващите избори искам Котел да отчита видими резултати. Време е да очертаем устойчивото развитие на Котел”, заяви в Котел председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с избиратели в общината. В читалището на града бяха представени кандидатът за кмет Коста Каранашев и кандидатите за общински съветници.

Цветанов благодари на Десислава Танева, която положи основите на ГЕРБ в сливенска област преди 9 години. "Тя направи това, което всички желаете - да се подготви основата за промяна. Десислава Танева е най-успешният земеделски министър през тези 25 години преход”, каза Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Котел Коста Каранашев очерта сновните акценти в своята работа. Приоритет е привличането на инвеститори, работа по европейски проекти, борба за всеки млад човек да остане в Котел. “Досега без да съм бил кмет, съм помагал с подкрепата на ГЕРБ и направихме много. За Котел е нужна стратегия. Ще поканя бившите кметове, екперти, за да направим план за развитие за 15-20 години напред. Без него регионът ни няма шанс. Младите напуснаха, защото няма препитание. През последните 20 г. Котел не е имал стопанин”, каза Каранашев. Той подчерта, че екипът му е от доказани специалисти и уважавани личности.

На срещата присъстваха евродепутатът Мария Габриел и народният представител Мария Белова.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев