Стефан Радев: Сливен трябва да е наравно с динамично развиващите се градове

Стефан Радев
16.10.2015 / 16:08

"Сливен има нужда от промяна, която да го постави наравно с динамично развиващите се градове като Бургас, Стара Загора и Ямбол и да ги достигне. Слабото място в тази редица е Сливен". Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Стефан Радев пред участниците във Втората политическа академия на Жени ГЕРБ. Той допълни, че гражданите искат Сливен да тръгне по нов път - на инвестиции, доходи и растеж, а в центъра на промяната да бъдат младите хора и грижата за тяхната трудова и професионална реализация.

"Има необходимата гражданска енергия това да се случи и нямам колебания, че ГЕРБ е правилният избор. ГЕРБ може да управлява общините ефективно и жителите да имат по-високо самочувствие и качество на живот", каза Радев.

От своя страна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че Стефан Радев покрива профила за кмет, който ще прави отговорна политика и ще работи за бизнеса, културата, образованието и всички сектори. "Убеден съм, че Стефан Радев ще нареди Сливен сред динамично развиващите се градове и ще извърши тази промяна", каза още Цветанов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев