Цветан Цветанов откри новия стадион в Твърдица и подкрепи кандидата за кмет Атанас Атанасов

---
16.10.2015 / 16:57

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов откри новия стадион в град Твърдица. Съоръжението е изградено по проект на общината по Програма за развитие на селските райони за срок от 32 месеца, на обща стойност 5 806 729 лв. Проектът включва още картинг писта, която ще бъде открита на 22 октомври, изграждане на стадион в Бяла паланка и спортна площадка в Шивачево.

„Това са видимите резултати на ГЕРБ! Благодаря на кмета Атанас Атанасов и неговия екип за свършената работа, на Десислава Танева, на правителството на Бойко Борисов , който в първия мандат даде възможност да има европейски средства за България и те да достигнат до всички български общини“, каза Цветанов. Той подчерта, че в настоящото правителство отново има възможност да се кандидатства по оперативни програми за новия програмен период. „Сливенска област има привилегията да има най-добрия министър, който не никога не забравя родния си край и не забравя какво трябва да прави за всички български общини. Тя е достойният и силен министър на земеделието. Атанас Атанасов е най-успешният кмет, който сте избирали вие през последните 25 години“, допълни Цветанов.

 

Кандидатът за кмет на Твърдица от ГЕРБ Атанас Атанасов заяви, че е изключително доволен от направеното съоръжение, каквото няма в региона. „Щастлив съм, че изградихме нещо много хубаво, което ще остане на нашите внуци и правнуци“, каза той.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев