Цветан Цветанов: Стефан Радев е най-добрият избор за Сливен

---
16.10.2015 / 19:43

„Сливен се нуждае от истинска промяна, за да бъде като Пловдив, София, Бургас, Стара Загора. Това може да се случи само с номер 8 за Стефан Радев“, заяви по време на официалното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Сливен председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

Според него Стефан Радев е най-добрият избор за Сливен, защото има голям екип, който застава зад каузата ГЕРБ за бъдещето на Сливен и областта. „И защото, след всяко управление ГЕРБ показва видими резултати, показва перспектива и реална възможност за развитие. Заради всичко това трябва да имаме 4:0 за ГЕРБ в общините от Сливенска област“, каза Цветанов.

 

„Сливен e в летаргия през последните четири години, но в последните месеци заедно направихме много. Показахме, че сме запазили българския си дух чрез Фестивала на Стоте войводи. Показахме, че сме активни чрез инициативата „Изчисти/прочети". Работихме заедно за някои от най-важните проблеми в града. Срещнахме се и разговаряхме с много хора. Сега сме на важен кръстопът. Трябва да решим – ще продължим да спим или ще продължим да действаме! Искате ли Сливен да се събуди? Искате ли Нов път за Сливен? Път на инвестиции, доходи и растеж? Ако искате това, на 25 октомври гласувайте с номер 8 в бюлетината!“, каза Стефан Радев.

Евродепутатът Мария Габриел заяви, че е изпълнила своя ангажимент и повече от година в Сливен има информационен офис. „В Сливен е сърцето на Европа. Сливен има най-успешния министър на земеделието и храните Десислава Танева в най-новата демократична история на България. Време е Сливен да има за кмет Стефан Радев заради бъдещото си европейско развитие. Стефан Радев е личността, кметът на Сливен, който отстоявайки принципи и ценности, всеки ден ще работи за хората, в името на това млади, възрастни, всички заедно отново да видят проспериращ Сливен. Той има подкрепата на Европа като личност, експерт, символ на властта“, каза Мария Габриел.

„Защо вие трябва да изоставате, осмия по големина град на България? Виждате какво става! Велико преселение на народите. Затова трябва силна централна власт и силна местна. В България има само една силна партия и това е ГЕРБ. Затова да гласуваме за тези хора - за Стефан Радев! Да живее ГЕРБ! Да живее Сливен! Да живее България!“, призова конституционният съдия Георги Марков.

Видният български археолог проф. Николай Овчаров също призова сливналии да подкрепят кандидатурата на Стефан Радев за кмет на Сливен. „Родителите на Стефан Радев също са историци и археолози - едни от откривателите на Туида, на този прекрасен град, който е предшествал Сливен преди хилядолетия. Сега ми е болно, че този велик античен град не е разработен както е необходимо. Убеден съм, че при управлението на Стефан Радев и всички тези прекрасни хора зад мен, това ще се случи и това не е самоцел. Аз съм убеден, че Туида може да бъде сливенския Перперикон. И заедно с великолепните Жеравна и Котел, да се създаде един чудесен туристически маршрут, който ние в Родопите вече направихме. Успех, Стефане! Успех на всички участници в битката“, заяви археологът.

На събитието бяха представени и кандидатите за кметове на Нова Загора Николай Грозев, на Твърдица Атанас Атанасов и на Котел – Коста Каранашев, както и листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ-Сливен.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев