Атанас Атанасов и Мария Белова откриха ремонтираната спортна площадка в Шивачево

---
18.10.2015 / 11:56

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Твърдица Атанас Атанасов и народният представител от Мария Белова откриха ремонтираната спортна площадка в град Шивачево. Дейностите са част от големия проект на общината по Програма за развитие на селските райони, който включва още изграждане на картинг писта в Твърдица, на стадион в Бяла паланка и стадион в Твърдица, който беше открит преди дни от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Общата стойност на проекта е 5 806 729 лв.

 

„Впечатлена съм от работата на кмета Атанас Атанасов и неговия екип. Надявам се през новия програмен период в Шивачево, Твърдица и цялата община да се реализират още проекти, които да подобряват живота на хората в общината и да мотивират младите хора да остават тук“, каза при откриването на спортната площадка Мария Белова. Тя изрази убедеността си, че успешният екип, който може да постигне високи и видими резултати, е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Твърдица Атанас Атанасов и кандидатът за кмет на град Шивачево Наташа Коева.

 

Атанас Атанасов изрази задоволство от постигнатото до момента и новата придобивка за Шивачево. „Радвам се, че има много неща, които направихме и има какво още да направим за жителите на община Твърдица“, каза той.

ГЕРБ-Твърдица е номер 1 в бюлетината.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев