ГЕРБ подарява театралния хит "Вражалец" на сливналии

---
19.10.2015 / 12:14

Димитър Рачков и Любо Нейков идват в Сливен с хитовия театрален проект „Вражалец“ по Ст. Л. Костов. Почитателите на култовите актьори могат да ги видят абсолютно безплатно на 27 октомври, от 18:00 часа в Драматичен театър "Стефан Киров". Освен двете звезди на сцената ще излязат и Деси Бакърджиева, Светлана и Христо Бонин. Музиката е на ФСБ. Постановката се играе с огромен успех в цялата страна, а в столицата билетите са продадени за месеци напред.

Поради огромния интерес, пропускателният режим за постановката ще се осъществява с безплатни покани. Те ще се раздават след 12:00 часа на 22 октомври (четвъртък) единствено на откритата приемна на ГЕРБ пред офиса на партията на „Цар Освободител“ 17. Всеки ще има право на две единични покани без места, до изчерпване на количествата.

Постановката разказва за китно българско селце, в което пристига вражалец. Той предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го окрият...

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев