Стефан Радев и листата на ГЕРБ отново бяха подкрепени от Брюксел

Мария Габриел
20.10.2015 / 19:22

Евродепутатът Мария Габриел специално изрази подкрепата си за Стефан Радев в безпрецедентно видео от седалището на Европейския парламент.

Избраната за „Евродепутат на годината“ през 2013-а Габриел заявява в обръщението си: „В лицето на Стефан Радев, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, Община Сливен има всички шансове да се върне на пътя на европейското си развитие.

Време е за видими резултати тук в Сливен, защото градът на Стоте войводи и Вие, неговите жители, го заслужавате! С воля за работа, с опита на професионалистите, в диалог с гражданите и с подкрепата на правителството, местната власт в лицето на Стефан Радев може да превърне Сливен в проспериращ европейски град.

В мое лице Сливен има подкрепата на Европа. Чрез министъра на земеделието и храните Десислава Танева има подкрепата на правителството. Липсва обаче третото, свързващо звено, така важно за реализирането на успешни политики, а именно – местната власт. Ето защо вотът за кандидатите на ГЕРБ, Стефан Радев – за кмет на Община Сливен, за кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места е вот за растеж и напредък, вот за европейско бъдеще на общината“, сподели още Габриел.

Мария Габриел е уверена в мотивацията на Стефан Радев и е убедена, че ще бъде добър градоначалник.

„Време е градът да се събуди, за да има перспективи за всички. Имаме нужда от подкрепата на всички вас – будните, борбените, смелите сливналии, в които живее и до днес духът на войводите. Подкрепяйки Стефан Радев, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, подкрепяте по-доброто бъдеще, по-устойчивото развитие, повече инвестиции, повече работни места“, каза още в обръщението си Мария Габриел.

Цялото обръщение може да се види на страниците на Стефан Радев и ГЕРБ Сливен във Facebook.

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев