Мария Белова: Стефан Радев и съветниците от ГЕРБ ще донесат стабилност на Сливен

Мария Белова
21.10.2015 / 10:26

„За да се реализират политиките на Стефан Радев като кмет и неговия екип в местната власт, ГЕРБ трябва да има мнозинство в Общинския съвет“, заяви на среща с избиратели народният представител Мария Белова. Тя подчерта, че има необходимост от стабилизиране на местната власт, работа в синхрон с централното управление и успешно реализиране на възможностите на европейската солидарност. „Убедена съм, че ГЕРБ може да даде стабилност на община Сливен с кандидата за кмет Стефан Радев и кандидатите за общински съветници. В листата на ГЕРБ – Сливен има личности с опит в работата на местния парламент, давали своя принос през годините за приемането на решения в полза на обществото. Силната листа на ГЕРБ включва успешни предприемачи, хора на действието, които се ползват с доверието на хората. Има млади хора, които със своята енергия и новаторски идеи ще помогнат за реализиране на младежките политики. ГЕРБ е партия, която дава възможност на младежите да се развиват, да участват активно и да вземат отговорни решения. ГЕРБ е силата, която дава реални шансове и на жените в политиката. В листата на ГЕРБ има борбени дами, доказани в своята област. Жени, които се справят с трудностите и не се страхуват да приемат предизвикателства и отговорности“, каза още Белова.

Ако ГЕРБ получи управленски мандат, ще положи всички усилия да върне стабилността в общината и да работи за нейното европейско развитие.

Мария Белова е убедена, че ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила в общината и ще получи вота на сливенските граждани. „Кандидатът ни за кмет е най-добрият избор за Сливен. Стефан Радев е честен и коректен човек и доказан професионалист. Зад него е най-добрия отбор с кандидатите за общински съветници. Трябва да постигнем мнозинство, защото шарен Общински съвет не е от полза за сливналии“, допълни Белова.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев