Ден преди раздаването на билетите - истерия по "Вражалец" в Сливен

---
21.10.2015 / 11:18

Подарената от Стефан Радев и листата общински съветници на ГЕРБ постановка „Вражалец“ предизвика истинска истерия у сливналии в последните дни. Телефоните в централата на партията прегряват с молби за резервиране на покани. Въпреки това единственият начин, по който ще се раздават пропуски, остава на откритата приемна на ГЕРБ пред офиса на „Цар Освободител“ 17.

Раздаването започва утре, 22 октомври, след 12:00 часа, а всеки ще има право на не повече от две единични покани. Заради опасността от фалшификации и сигналите за разиграване на черна борса, се въвежда и нов пропускателен режим. Влизането в залата на Драматичен театър "Стефан Киров" ще се случва само в комбинация от покана с място и гривна, която също ще се раздава на откритата приемна.

Организаторите призовават сливналии да заемат местата си в залата не по-късно от 17:45. Театралният хит „Вражалец“ е с участието на Димитър Рачков, Любо Нейков, Деси Бакърджиева и други. Музиката е на ФСБ, а постановката е подарък за града от кандидата за кмет на ГЕРБ Стефан Радев и силната листа под номер 8 в бюлетините.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев