Поканите за театралния хит „Вражалец“ бяха разграбени за по-малко от 15 минути

---
22.10.2015 / 13:13

Поканите за театралния хит „Вражалец“ бяха разграбени за по-малко от 15 минути в Сливен. Раздаването на пропуските започна точно в 12:00 на откритата приемна на ГЕРБ пред офиса на партията.

Стотици граждани се наредиха на опашка още от сутринта и дъждът в града на Сините камъни не попречи на желаещите да се сдобият с ценните хартийки. Опашката пред шатрата на ГЕРБ продължи и след свършването на поканите.

Постановката „Вражалец“ е с участието на Димитър Рачков, Любо Нейков и Деси Бакърджиева. Артистите идват по покана на Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ под номер 8 в бюлетините.

„Огромният интерес към „Вражалец“ говори за глада на сливналии за качествени културни събития. Това е от нещата, които трябва да се променят в Общината през следващите четири години. Започнах с Фестивала на Стоте войводи, който организирахме наскоро с представители на неправителствения сектор. Ще продължим с активната политика за обогатяване и разнообразяване на културния календар“, заяви Стефан Радев.

Фурорът, който предизвика новината за гостуването на хитовия театрален проект, накара ГЕРБ Сливен да обещае втора дата за култовото представление. „Ще направим всичко възможно „Вражалец“ да се играе още веднъж в Сливен до края на годината. Надяваме се тогава Стефан Радев да е кмет и да имаме мнозинство в Общинския съвет“, заяви общинският ръководител на партията Здравко Костадинов.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев