Радост Енчева: Шансът на Сливен е номер 8 в бюлетината- за кмет и общински съветници от ГЕРБ!

Радост Енчева
22.10.2015 / 14:37

Радост Енчева - кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ –Сливен. Родена е в Сливен, има висше инженерно образование. Занимава се с частен бизнес. Има съществен принос за развитието на спортното ориентиране в града. Член е на областното ръководство на Жени ГЕРБ.

 

- Г-жо Енчева, какво Ви мотивира да участвате в местните избори като кандидат за общински съветник от ГЕРБ?

- Мотивът е огромното ми желание Сливен да се промени, да се случат добри неща и да излезе от летаргията, в която се намира. Не мога да се примиря с липсата на перспектива за младите хора и безпътицата, в която се намираме. Не харесвам положението, в което се намира град с богата история и личности, които са прославяли името на Сливен по света. ГЕРБ доказа, че променя живота на хората и вярвам, че ще успеем и в нашата община да го постигнем.

 

- Получавате ли подкрепа от семейството и приятелите си?

- Със сигурност ме подкрепят и аз от сърце им благодаря. Ние сме свикнали заедно да преминаваме през добри и лоши моменти, да търсим доброто у хората и да не униваме при изпитания. Занимаваме се със спортно ориентиране, което възпитава духа, учи на съпричастност, дисциплина и любов към природата. Ценим семейните ценности и държим на коректните и честни отношения към другите.

 

- Кои са основните проблеми, с които новото ръководство на общината трябва от самото начало да започне да решава?

 

- Проблемите в нашата община са толкова много и натрупани през годините, че нещата не могат да се случат от днес за утре, особено като имам предвид и голямата задлъжнялост, която се оставя в наследство. Но все пак мисля, че има проблеми, чието решаване изисква незабавна намеса. На първо място поставям безопасността на децата ни по пътищата. Затова е необходимо да се направи цялостен оглед на опасните места и да се набележат участъците, в които има предпоставки за възникване на пътнотранспортни инциденти. Кандидатът на кмет на ГЕРБ Стефан Радев пое ангажимент това да се случи и знам, че ще бъде изпълнено.

 

 

- Защо жителите на Сливен трябва да гласуват за листата на ГЕРБ?

 

- В листата на ГЕРБ има личности, реализирани във всички сфери на живота, както и много млади момичета и момчета, избрали да помагат в реализирането на младежките политики в общината. Всички сме наясно със сериозните проблеми на общината и сериозната работа, която предстои. ГЕРБ залага на имена, уважавани, знаещи и можещи. Ние сме отбор, който умее да се справя с трудностите и трудът не ни плаши. Плаши ни апатията и примиреността, която е причина да стоим на едно място. Време е обществената енергия да се възроди и всеки да осъзнае важността на гласуването. Надявам се борбеният сливенски дух да се събуди и всички заедно да пометем ретроградността и остарелите схващания. Шансът ни е номер 8 в бюлетината!

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев