Димитър Николов: Стефан Радев е човекът, който може да промени Сливен

---
27.10.2015 / 17:36

ГЕРБ се представи по-добре в община Сливен на местните избори тази година, в сравнение с 2011 г., заяви на пресконференция общинският лидер на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов. През 2011 г. за кандидата на ГЕРБ са гласували 26,8 на сто от избирателите, а тази година са почти 34 процента. “Отиваме на балотаж като в избора за кмет и общински съветници сме първи. Имаме кметове в шест големи села, на балотаж отиваме в 13 населени места и имаме реални шансове за победа. Очакваме да увеличим резултата си осезаемо”, каза Костадинов.

Той критикува лошата организация на изборите от страна на общината, струпването на хора в изборната нош, липсата на мастило и листи за принтиране. Костадинов поздрави новоизбраните общински съветници и изрази надежда, че бъдещият местен парламент ще се радва на коректна и почтена обстановка за добруването на Сливен.

Зам.-председателят на ГЕРБ и член на ИК на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов заяви, че жителите на Сливен са припознали Стефан Радев като кандидат, който може да направи промяната в Сливен. “Важно е в неделя на балотажа гласувалите за други партии, извън БСП, да подкрепят Стефан Радев. Надявах се той да спечели на първи тур, защото има много натрупани проблеми в общината и трябва човек с размах и по-голяма категоричност да ръководи Сливен. Нашият кандидат е най-добрият”, каза Николов.

Кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев от своя страна благодари за подкрепата. “Важно е да излезем и да гласуваме на балотажа и се надявам жителите на Сливен да гласуват на 1 ноември. В момента не преговаряме и не търгуваме подкрепа. Всички, които се обявиха за смяна на модела на управление на общината, очаквам да ме подкрепят. Отборът на ГЕРБ е този, който може да направи промяната в Сливен и той да стане като градовете Бургас и Стара Загора”, заяви Стефан Радев.

Представителите на ГЕРБ поздравиха Реформаторския блок за успешното представяне на изборите и за подкрепата за Стефан Радев на първи тур.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев