Георги Георгиев, МГЕРБ: Стефан Радев се изправя срещу проблемите на Сливен

Георги Георгиев
29.10.2015 / 15:43

Битката на Стефан Радев с проблемите на Сливен продължава. Надявам се на Деня на будителите гражданите да се събудят и да направят цивилизационния си избор. Това заяви Георги Георгиев - член на най-голямата студентска организация в Европа - EDS (Европейските студенти-демократи), по време на среща на МГЕРБ- Сливен, .

Според Георгиев, за Стефан Радев гласуват младите и високообразовани хора в общината, а резултатите от секциите в 6-то ОУ показват, че БСП разчита на гласовете от кв. „Надежда“. Показателни са и резултатите в Селиминово, където Столетницата взима 563 гласа, срещу 73 за ГЕРБ. „Затова тезата, че Стефан Радев разчита на ромски гласове е просто поредната неуспешна опорна точка в говоренето на БСП“, заяви Георгиев.

„Анализът на кампанията и резултатите показва, че Стефан Радев обединява хора с различни политически убеждения – десни, центристки, патриотични и дори леви“, заяви Георгиев. Според него, така трябва да изглежда профилът на успешния кмет. „ Стефан Радев е обединителна фигура, а изборът на 1 ноември е между него и проблемите на Сливен. Кандидатът на ГЕРБ печели все по-убедителна подкрепа и се надявам в неделя жителите на общината да гласуват с номер 8“, завърши Георгиев.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев