Живко Тодоров: Сливен има нужда от нов полъх

---
29.10.2015 / 18:33

Спечелилият втори мандат с феноменалните 79% кмет на Стара Загора Живко Тодоров посети специално Сливен, за да окаже подкрепа за кандидата от ГЕРБ Стефан Радев.

„Смятам, че той е достоен човек, с необходимия опит в бизнеса и визия на млад човек, който може да раздвижи града. Сливен има нужна от нов полъх, който да даде възможност на младите хора, дори и да излизат да учат извън Сливен, после да се върнат и да станат част от екипа на общината. Той е достойният кандидат! Тук съм да призова хората да застанат до Стефан Радев, защото заслужава“, каза Живко Тодоров.

На среща в офиса на партията двамата обсъдиха възможностите за сътрудничество при подготовка на проекти с европейско финансиране. Живко Тодоров сподели опита си с реализирането на проекта за канализация на Богомилово и посочи възможности за работа в тази посока, за да се преодолее проблемът с канализацията в кв. „Речица“.

Тодоров сподели пред Радев, че в момента най-важно е да се стабилизира финансовото състояние на Общината и да се инвестира в енергийна ефективност.

Кметът на Стара Загора и Стефан Радев посетиха и Кооперативния пазар. Двамата се срещнаха с търговци и посетители, а Живко Тодоров сподели опита в обновяването на Централния общински пазар.

Проектът в Стара Загора е първият в страната, одобрен за финансиране по европейската инициатива JESSICA и e на стойност 2 818 000 лв. Днес пазарът е затворен и климатизиран изцяло; с пейки за почивка и по-добро разположение на масите и складовете за търговците.

На срещата между Тодоров и Радев бяха обсъдени възможностите да се ползва опитът на Стара Загора за възраждането на Сливенските минерални бани.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев