Цветан Цветанов: Безспорният успех в област Сливен показа, че ГЕРБ побеждава и в смесени региони

----
25.01.2016 / 15:09

Постигнахме безспорен успех в област Сливен, защото имаме кметове в четири от четирите общини - Котел, Сливен, Нова Загора и Твърдица. От 2007 година имаме увеличаване на броя на общинските съветници в отделните общини, както и на кметовете на малки населени места в областта. Това беше важно за нас, защото това, което днес имаме като политическа карта ни дава възможност да покажем едно ново лице в политиката и в отношението си към гражданите. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Сливен. "Сега е необходима пълна мобилизация, за да не разочароваме своите избиратели", категоричен бе Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че победата в Котел дава сила и надежда, че партията може да постига успехи в смесените региони. "Благодаря на Коста Каранашев - един човек с голямо сърце и доброта, присъща за един истински българин. Благодаря на Николай Грозев, който заложи на младите хора в Нова Загора и създаде един много добър екип. Днес общината е много приятно място за живеене. Благодарен съм на кмета на Твърдица Атанас Атанасов, за чийто успех допринесоха множеството реализирани европейски проекти. Te утвърдиха Твърдица като подходящо място за туризъм и спорт. Разбира се, изключително признателен съм на кмета на Сливен Стефан Радев, който пое предизвикателството да се кандидатира за кмет от ГЕРБ и спечели", каза Цветан Цветанов.

Цветанов подчерта, че Десислава Танева е най-успешният земеделски министър, който България има от 20 години насам, "Благодаря на Деси Танева за работата й като областен председател на ГЕРБ в Сливен. Тя успя да избере верните хора и създаде работещ екип", категоричен бе Цветан Цветанов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев