Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Сливен

----
23.10.2016 / 13:57

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Сливен на 24.10.2016 г. /понеделник/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева и от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел.

В 11:00 часа Цецка Цачева и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Котел. Срещата ще се проведе в салона на Народно читалище „Съгласие-Напредък 1870“, пл. „Възраждане“№4. На събитието ще присъстват народният представител от ГЕРБ Мария Белова и кметът на Котел Коста Каранашев.

В 12:00 часа кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев ще се срещне с военнослужещи и представители на военните клубове в област Сливен. Срещата ще се проведе в зала „Май“, пл. “Цар Освободител“1. На срещата ще присъства кметът на Сливен Стефан Радев.

В 13:15 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще посетят Нова Загора. Те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в зала на Община Нова Загора, ул. „24-ти май“№1. На срещата ще присъстват депутатите Мария Белова, Галя Захариева и кметът на Нова Загора Николай Грозев.

В 16:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с граждани в салон на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1914“/. С тях ще бъдат народният представител Мария Белова и Атанас Атанасов – кмет на Твърдица.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Сливен. В 18:30 часа на площад „Екзарх Йосиф 1, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Сливен кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На мероприятието ще присъства кметът на Сливен Стефан Радев.

Участници в концерта в Сливен ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев