Цецка Цачева в Нова Загора: Като президент ще гарантирам, че България ще удържи евроатлантическа си посока на развитие

---
24.10.2016 / 15:49

Това, което до момента е постигнато от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов, е в интерес на всички български граждани. Предизборната надпревара е състезание на ценности – от избора на хората зависи дали страната ни ще удържи евроатлантическа си посока на развитие. ГЕРБ доказа, че е носител на европейските ценности Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Нова Загора. По думите й, днес България е част от обединена Европа. „Самият Васил Левски е искал да види нашия народ редом до другите европейски народи“, подчерта Цачева. Тя посочи, че България трябва да запази стабилността си, защото в сложната геополитическа ситуация, която има в момента, нито една държава не може да се справи сама с предизвикателствата. „Страната ни се нуждае от силни приятели и съюзници. В момента ние ги имаме в лицето на ЕС и НАТО“, каза още Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че вярва в това, че съединението прави силата. По думите й, това е в основата на президентската институция. „Когато говоря за обединение не изключвам различията, защото демокрацията предполага различните мнения. Но не трябва да преминаваме тази разделителна линия, която провокира омраза и разделение сред обществото“, категорична бе Цецка Цачева. Според нея, страната ни трябва да продължи да следва дипломацията и посоката на външната политика, която България до момента има. „Гласът ни е Европа трябва да продължи да бъде силен“, обясни Цачева.

Цачева коментира още, че като председател на Народното събрание е натупала ценен опит. „Придобих умението да работя с всички политически сили, въпреки различните мнения. Това ми дава увереност, че като президент мога да бъда истински обединител на нацията. Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен българин, отдал живота си за българската армия. Но той има и политически опит. Това е много важно, защото президентът и вицепрезидентът трябва да могат да взимат политически решения в интерес на всички български граждани. Заедно с вицеадмирал Манушев ще защитаваме интересите на всеки отделен български гражданин“, заяви Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев допълни, че като военен той дава думата си, че никога няма да подведе народа си. „Ние никога няма да предадем България. Гласувайте ни доверие на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Нова Загора вицеадмирал Манушев.

Още снимки от новината

---
-----
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев