Цветан Цветанов в Нова Загора: Да изберем Цецка Цачева за първата жена президент на България и да продължим стабилността в страната

---
24.10.2016 / 15:44

За да продължим да работим в интерес на хората, е нужна силна стабилна местна власт и гарант за стабилността в национален план, какъвто може да бъде Цецка Цачева. Затова нека да я изберем за първата жена президент на България с номер 17 в бюлетината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Нова Загора.

Цветанов подчерта, че след всички изборни победи, представителите на ГЕРБ винаги са били при хората, носили са своята отговорност и са изпълнявали поетите ангажименти. „Това може да продължи, само ако бъде гарантирана стабилността в страната. Помним какво се случи при „експеримента Орешарски“ – загубената стабилност доведе до неработещи институции, блокиран с метални заграждения парламент, спрени европейски фондове, фалирали банки. За да не допускаме повече това, трябва да продължим поетия курс от правителството на Бойко Борисов. За работа в интерес на гражданите и видими резултати“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че е уверен в подкрепата на Нова Загора за президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев. „Днес ние сме тук, при вас. Разбирам, че Цецка Цачева е единственият президент, идвал в Нова Загора. Ние от ГЕРБ винаги правим това – заставаме с открито лице пред хората, говорим с тях за проблемите и заедно търсим решения“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов благодари на жителите на Нова Загора за подкрепата им към кметът Николай Грозев, който бе избран за втори мандат през 2015 година. Цветанов даде за пример депутатите от ГЕРБ Галя Захариева и Мария Белова, както и министърът на земеделието и храните Десислава Танев. По думите му, те неизменно са до гражданите на област Сливен и работят за решаването на проблемите им. „След всички наши победи, ние се натоварваме с още по-голяма отговорност, помогнете ни да изберем заедно Цецка Цачева за първата жена президент на България и да продължим стабилността в страната“, призова жителите на Нова Загора Цветанов.

Още снимки от новината

---
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев