Цецка Цачева в Котел: Като президент ще работя за всички общини в България

---
24.10.2016 / 13:14

Когато изпълнителната, законодателната и местната власт вървят в една посока, тогава се развиват всички населени места в България. Силни сме, когато не се делим. Като президент и вицепрезидент ние с вицеадмирал Манушев ще постигнем истинско обединение на нацията. Ние ще работим за всички общини в страната, за всички български граждани. Това каза пред жителите на Котел кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Тя обясни, че след 30 години безвремие с кмета Коста Каранашев община Котел е тръгнала по нов път на развитие.

„Не трябва да допускаме да има разделителни линии сред обществото, не трябва да използваме страха на хората за политически цели. Като президент аз ще бъда коректив на това дали държавата защитава интересите на всички български граждани“, заяви Цачева.

Цецка Цачева подчерта, че България трябва да запази своята стабилност. „За да продължат да се решават проблемите на хората, не трябва да има сътресения в държавните институции. В момента има 3% ръст в икономиката, благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов. Имаме ръст в туризма, в земеделието и в много други сектори. Искаме да продължим този път на развитие, затова на 6-ти ноември имаме нужда от вашата подкрепа с номер 17“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент. Цецка Цачева подчерта пред жителите на Котел, че министър Десислава Танева и депутатът Мария Белова работят изключително много в защита на интересите на област Сливен.

Като свой приоритет Цачева изтъкна насърчаването на връзката между образованието и бизнеса. „Трябва да гарантираме по-високи доходи на хората, да работим за една по-образована нация. За да стане това децата ни трябва да излизат от учебните заведения не само със знания, но и с конкретни умения“, обясни Цецка Цачева.

По време на посещението си в Котел Цецка Цачева поднесе цветя пред паметника на котленеца Георги Раковски.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев