Цветан Цветанов в Котел: Цецка Цачева ще изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани

----
24.10.2016 / 12:45

ГЕРБ доказа, че е отговорна партия – ние заставаме пред вас с лицата си и се ангажираме с решението на проблемите ви. Само за една година под ръководството на кмета Коста Каранашев община Котел е преобразена. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Котел. „Ние решихме проблема с водата в Ябланово. Тогава опонентите ни си преписаха тази заслуга, но когато прави нещо, ГЕРБ го прави за хората“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че жителите на област Сливен имат най-достойния министър в лицето на Десислава Танева и най-почтения народен представител - Мария Белова, които представят техните интереси по най-добрия начин. „Впечатлен съм от работата на кметовете в населените места в община Котел, тук виждаме работещият модел на обединението“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ изрази увереност, че като президент Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията. „Уверен съм, че тя ще съумее да изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани“, заяви Цветан Цветанов. По думите му, днес България повече от всякога се нуждае от стабилно правителство, за да може да продължи държавата да работи добре. „Нека продължим по същия път на развитие като на 6-ти ноември гласуваме за достойната президентска двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Котел Цветанов.

От своя страна, кметът на Котел Коста Каранашев заяви, че общината кандидатства за европейски проекти на стойност над 32 милиона лева. „Бяха отпуснати 2 милиона лева за пътищата в Котел. Досега в историята на общината не е имало такова нещо. Ние успяхме да създадем модел на етническо разбирателство и толерантност“, обясни Каранашев.

 

Още снимки от новината

----
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев