Десислава Танева и Красен Кралев участваха в церемонията по първа копка за спортна зала по борба на Станка Златева

----
01.03.2017 / 14:03

Кандидатите за народните представители от ПП ГЕРБ Десислава Танева и Красен Кралев участваха в церемонията по първа копка за новата спортна зала по борба на голямата шампионка Станка Златева.

Сред гостите на събитието бяха: кметът на Сливен Стефан Радев, председателят на общинския съвет Димитър Митев и шефът на федерацията по борба Валентин Йорданов. Водосвет отслужи отец Йоан, който положи основния камък на новата зала.

Залата стана възможна благодарение на усилията на Красен Кралев, министър на младежта и спорта във второто правителство на Бойко Борисов, и народните представители от ПП ГЕРБ-Сливен. Спортното министерство отпусна през 2016 година 631 000 лв. за първия етап на строежа. Общинският съвет и община Сливен предоставиха безвъзмездно терен от 1 250 кв. метра. Министерството на спорта в правителството на ГЕРБ проведе обществена поръчка, избра изпълнител и сключи договор за строежа на залата.

Новата зала ще бъде един от шестте центрове, в които ще се провеждат подготовка и състезания от вътрешния календар.

Церемонията бе уважена и от кандидатите за народни представители от 21 МИР-Сливен д-р Васислав Петров, Мария Белова, Стефан Кондузов, Милен Петков, Тодор Георгиев и общински съветници от партията

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Още снимки от новината

----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев