Красен Кралев проведе среща със спортната общественост на Сливен

----
01.03.2017 / 17:24

Красен Кралев, министър на спорта във второто правителство на Бойко Борисов, проведе среща със спортната общественост на Сливен. Той представи акцентите в предизборната програма на ПП ГЕРБ в областта на спорта. Сред приоритетите са изграждане на многофункционални спортни зали и ремонт на училищни физкултурни салони, както и въвеждането на учители по физкултура в I-IV клас.

"Днес бе направена първа копка на залата на Станка Златева в Сливен. Крайният резултат е изцяло заслуга на ГЕРБ. Служебният кабинет няма нищо общо - нито с провеждането на процедурата, нито с отпускането на средствата, нито ще има с рязането на лентата след 130 дни. Тяхната работа е да проведат изборите и след месец няма да ги има. Ние ще продължим да изпълняваме нашите ангажименти" - коментира Красен Кралев.

В срещата участва и Десислава Танева, земеделски министър във втория кабинет на Борисов и водач на листата на ГЕРБ в 21-ви МИР - Сливен. Тя предложи при предстоящите промени в критериите за делегирани училищни бюджети учебните заведения, които не прилагат нормите за спорта, да получават по-малко средства.

Красен Кралев пое и конкретни ангажименти за Сливен при следващо управление на ГЕРБ - ремонт на зала "Асеновец" и построяване на физкултурни салони за Езиковата гимназия и Природо-математическата гимназия.

Сливенските спортисти дадоха висока оценка за управлението на спорта в министерския мандат на Красен Кралев и изразиха категорична подкрепа за нов мандат на ПП ГЕРБ, в който да бъдат продължени започнатите инициативи.

Още снимки от новината

----
---
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев