Тодор Георгиев, ГЕРБ: Кольо Милев да се оттегли от листата на БСП и да се кандидатира за шеф на Световната банка

-------
02.03.2017 / 16:37

Покъртително интервю с кандидат-депутата от БСП и бивш сливенски кмет Кольо Милев се върти от снощи в интернет/http://www.sliveninfo.com/all-news/item/40865-разговор-с-бригаден-генерал-ор-кольо-милев/ .

От първото до последното изречение то е изпълнено с финансово-икономически и политико-стратегически анализи за процесите не в Сливен, Кермен и Ковачите, а... в целия свят. Пенсионираният военен дава мнение и показва познания по теми от създаването на "Стандарт ойл" в края на XIX век до криптовалутите. Милев даже знае колко трилиона са дневните обороти на световните финансови пазари!

Бившият сливенски кмет от БСП говори за високочестотна търговия и борсови предимства от милисекунди. Да се чуди човек как при тия познания докара общината до практически фалит с близо 40 милиона задължения и остави наследство, с което избраният от ГЕРБ Стефан Радев трябва да се справя.

Всеки, който поне веднъж е чувал изказа на генерала, още от първото изречение ще разбере, че думите в интервюто няма как да са негови. Освен ако за една нощ от разбирач на лова и банкетите не е станал кандидат за Нобелова награда по икономика. Че интервюто е прекопирано отнякъде, си личи и по скобите, сложени след Федералния резерв и Европейската централна банка. Така се прави, когато тези термини се споменават за пръв път в текст и сед това се ползват техните съкращения. Тук до края на интервюто няма нищо такова. А сега само за секунда си представете как Милев говори и казва: "в скоби ЕЦБ"...

Затова и БСП е най-добре да спре да се излага и да го изтегли от кандидат-депутатската си листа в Сливен. Да не го хабят - с този потенциал той направо трябва да се стяга за шеф на Световната банка.

Сега сериозно - Сливен няма нужда от "парашутисти" и хора, които говорят с чужди мисли, а от такива, които предлагат реални решения и са доказали, че могат да работят. А това са кандидатите на ПП ГЕРБ.

Тодор Георгиев, икономист, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ-Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев