Кандидат-депутатите от ПП ГЕРБ решават проблеми на сливенски учители

----
09.03.2017 / 10:02

Десислава Танева, водач на листата на ПП ГЕРБ в 21 МИР-Сливен, кандидатите за народни представители Веселина Тонева и Радост Стефанова-Енчева и общинската съветничка Кети Стамова се срещнаха с пенсионирани учители от Сливен.

Бившите педагози откриха срещата с песен, която искрено развълнува гостите. Преподавателите подчертаха участието на Десислава Танева при решаване на всички проблеми, както на Сливен, така и на техния клуб.

"В днешно време младите все повече се нуждаят от хора като вас, защото мъдростта като че ли изчезна, а ценностната система ерозира. Без човек да се учи цял живот, няма как да се развива. За съжаление, няма приемственост, а повечето политици не разбират това и страда народът" - сподели Десислава Танева.

Тя запозна бившите учители с основни акценти в програмата на ПП ГЕРБ и представи сливенската листа, в която влизат само местни хора с доказан професионализъм. Пенсионираните преподаватели зададоха много въпроси на кандидатите за народни представители. Сред темите, които ги вълнуват, се оказаха довършването на пречиствателната станция и състоянието на Сливенските минерални бани. И двата проблема са предвидени сред местните приоритети, които бъдещите сливенски депутати от ГЕРБ ще решават.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Още снимки от новината

----
----
----
----
----
----
----
----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев