Кандидати за народни представители от ГЕРБ-Сливен проведоха срещи с жители на няколко сливенски села и квартали

----
12.03.2017 / 11:18

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Сливен проведоха срещи с жители на няколко сливенски села и квартали. Те се срещнаха с живеещите в кварталите „Ново село“ и „Даме Груев“. Кандидат-депутатите представиха основните акценти в предизборната програма на ПП ГЕРБ, както и местните приоритети, за които ще се борят. Сред тях са: довършване на пречиствателната станция за питейни води, ремонт на зала "Асеновец", превръщане на Сливенските минерални бани в модерен балнеоложки център, физкултурни салони за 3 сливенски гимназии, разкриване на филиал за обучение на агрономи в Сливен, изграждане на нов дневен център за деца с увреждания, изграждане на Индустриална зона в Сливен.

На срещата в клуба на инвалидите в „Даме Груев“ един от най-важните въпроси бе за реформата в системата на ТЕЛК. Сред темите, които вълнуват хората от "Даме Груев", е и премахването на съоръженията от близката детска площадка. По думите им, това е станало в края на мандата на предишния сливенски кмет Кольо Милев, който сега е кандидат-депутат от БСП.

По време на срещите в населените места Селиминово, Голямо Чочовене, Градско, Струпец и Съдиево бяха представи акценти от различните сектори в областта на земеделието. Присъстващите се интересуваха от охраната на малките населени места, основен приоритет в програмата на партията през следващия мандат.

"Не допускайте демагогия и популизъм" - бе призивът на гражданите към кандидатите на ГЕРБ, които разясниха реалистичните и постижими цели на партията за следващия 4-годишен мандат.

Кандидатите за народни представители провеждат регулярни срещи в селата и кварталите на Сливен.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Още снимки от новината

----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев