Андрей Андреев, кандидат за народен представител: Единствено ГЕРБ излиза с реални и конкретни ангажименти за Сливен

----
13.03.2017 / 16:09

Андрей Андреев е щастливият номер 11 в листата на ГЕРБ-Сливен за парламентарните избори на 26 март. А за ПП ГЕРБ, както знаят всички, ще се гласува с номер 11. От момента, в който бе изтеглен жребият за реда на партиите, приятели, познати и съмишленици броят Андрей за сигурен депутат и се шегуват с него.

Той обаче се усмихва загадъчно и още не казва дали ще се възползва от късметлийското съвпадение или ще отстъпи депутатското кресло, ако прецени, че друг е събрал повече реална подкрепа от хората в Сливенска област.

"Моята цел не е аз непременно да стана депутат, а да събера колкото мога повече преференции, които да са конкретно за мен, и така да подкрепя своята партия. Разчитам на това, че от 15 години покрай работата си всеки ден обикалям града и областта и се срещам с много хора. Изградил съм добри взаимоотношения и се надявам сега това да ми се отплати" - споделя Андрей Андреев.

Той е сред по-младите в листата на ПП ГЕРБ-Сливен. На 37 години е, семеен, с две дъщери - на 4 и 10 години. Две години е работил в Израел, където е видял и научил много. Регионален представител е на голяма компания за безалкохолни напитки. Развива и малък собствен бизнес - има зеленчуков магазин в квартал "Дружба".

Приятелите му го определят като комуникативен, позитивно настроен, добре организиран и инициативен. И най-вече - като човек, на когото може да се разчита. Предпочита да прекарва свободното си време със семейството. Негово хоби са автомобилите.

Бил е в листата за общински съветници на ГЕРБ на последните местни избори и това е втората му предизборна кампания. Ако бъде избран за народен представител, има ясна идея за какво ще работи - не само в национален план, но и за Сливен.

"Като човек от бизнеса, смятам, че премахването на административните тежести и създаването на нови икономически зони, които са заложени в програмата на ПП ГЕРБ, ще се отразят изключително благоприятно. Първата мярка ще облекчи всички фирми - от най-малките до най-големите, и най-вече тепърва прохождащите. А втората, особено ако успеем да се преборим една от предвидените за Южна България две икономически зони да е край Сливен, ще преобрази коренно общината, а и областта. Ще се открият нови работни места, ще има глад за кадри, което ще се отрази и на образоването, а и на всички сфери от живота" - категоричен е Андрей Андреев.

Като млад човек, е приел за свои лични каузи и два местни проблема, за чието решаване ще работи с колегите си от ПП ГЕРБ - ремонтът на зала "Асеновец" и изграждането на физкултурни салони в Езиковата и Природо-математическата гимназия. "Това са важни проблеми, свързани с децата, които са бъдещето на Сливен. Имаме уверения, включително и от доскорошния спортен министър Красен Кралев, че при ново правителство на ГЕРБ, тези въпроси ще са сред първите, които ще бъдат решени. Затова се надявам сливналии на 26 март да направят правилен избор и да гласуват за партията, която поема реалистични и конкретни ангажименти. А аз до този момент не съм чул някой друг да каже нещо конкретно за Сливен.

Това прави единствено ПП ГЕРБ".

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Още снимки от новината

----
----
----
----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев