Аплодисменти и благодарности за ГЕРБ в Кермен

----
21.03.2017 / 14:50

Жители на Кермен благодариха и ръкопляскаха на представителите на ГЕРБ-Сливен по време на среща на кандидат-депутатите с хората от града.

В нея участваха областният координатор и водач на листата на ПП ГЕРБ Десислава Танева, кандидатите за народни представители Веселина Тонева и Мария Белова и общински съветници.

Хората от Кермен благодариха на председателя на общинския съвет Димитър Митев от ГЕРБ, че по време на мандата на сегашния кандидат-депутат от БСП Кольо Милев е спрял продажбата на пасището. Друг съветник от ГЕРБ - Христо Котов, председател на комисията за разпределение на мери и пасища в община Сливен, бе посрещнат с аплодисменти. С ръкопляскане стопаните от Кермен му благодариха, че той и съпартийците му гласуваха разпределянето на площите да става само на местни животновъди.

Направено е и ново предложение земите по чл. 19 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, които не са с начин на трайно ползване пасища, мери и ливади или постоянно затревени площи, но се използват като такива, да се включат в разпределението между животновъдите с максимален срок до 5 години.

 

Още снимки от новината

----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев