Вицепремиерът Цветан Цветанов откри нов офис на ГЕРБ в Сливен

откриване
22.07.2010 / 19:25

Министърът на вътрешните работи и вицепремиер на България Цветан Цветанов присъства на откриването на новия офис на политическа партия ГЕРБ в Сливен.

 

„Днешното откриване на офиса означава, че структурата и партията се развива по нормалния си партиен път, няма нещо, което да е притеснително. Естествено е с наближаването на местните и президентските избори да се засилват политическите сблъсъци на идеи и нашите политически опоненти да бъдат все по-агресивни в поведението си спрямо ГЕРБ. Смятам, че това го наблюдаваме през последните няколко седмици много интензивно от нашите опоненти, защото се говори за лобистки закони, за действия, които по някакъв начин уронват авторитета на една партия”, каза Цветанов.

 

Според него съвсем неоснователни са били критиките към Десислава Танева. „Тя е изключително авторитетен и почтен човек. Смятам, че изказванията на политици по неин адрес, са провокирани от лични интереси”, категоричен бе министърът.

 

Той отбеляза, че в Сливен има проблем с проекта по водния цикъл, който е основополагащ за инфраструктурата на града. „Смятам, че това, което се зароди като междуличностен конфликт между така наречения Радото и Данчо Лечков, вече е в процес на отшумяване. Негативната енергия беше излята от един човек, който влезе с листата на партия ГЕРБ, но започна да се води само от личните си интереси. Изненадан съм от така наречените “политически адвокати”, които има около Радото и съм много изненадан от активната роля и позицията, която е изразявал през последните няколко месеца Иван Костов като защитник на Радото. Знам, че е съдействал за развеждането на Радото на различни места в София, за да се говорят неща, които според мен са несъстоятелни”, каза Цветан Цветанов.

 

Той изрази уважението си към кмета на града Йордан Лечков като към човек, направил много за страната ни, но увери, че заедно с премиера проявяват изключителна толерантност и по никакъв начин изказванията им не бива да бъдат тълкувани като опит за намеса в работата на българската съдебна система.

 

Вицепремиерът увери гражданите на Сливен, че правителството много внимателно наблюдава целия този процес, и че ще направи всичко възможно, за да помогне да се реализира инфраструктурния проект.

 

Цветанов изрази задоволство от работата на сливенската полиция, като визира проведената през месец май операция „Акцизите”, при която бяха открити два ТИР-а с 500 палета по 250 хиляди бутилки алкохол с фалшив бандерол, а в началото на месец юни, в продължението на тази акция, бяха открити 126 хиляди акцизни бандерола за алкохол, опаковани по 500 броя.

 

На откриването на новия офис, намиращ се на бул. „Цар Освободител" до бившото кино „Българка", присъстваха народният представител Десислава Танева, областният управител Марин Кавръков, кметът Йорден Лечков, общински съветници, симпатизанти на партията и журналисти.

Още снимки от новината

откриване
откриване

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев