Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

-----
13.05.2019 / 17:11

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа.

„Поздравявам ви, че сте смели, дръзки и инициативни, че толкова години работите упорито, създавате работни места и сте изградили това модерно предприятие. Уверявам ви, че в наше лице като държавници имате подкрепа и можете да разчитате на нас и занапред. Държавата трябва да подкрепя бизнеса, който е на светло, създава работни места и подкрепя гражданите да остават в родното си място. Трябва да създаваме добри условия за бизнеса и с подкрепата на европейското финансиране да имаме възможност да ставаме още по-инициативни“, каза Павлова.

„Горд съм, че участвам в този проект. Ние сме хора, които си повярваха, че могат да направят нещо голямо. Предприятието е най-модерното и най-голямото в Източна Европа“, каза Георги Георгиев – съдружник във фирмата "Кей Енд Ви" ООД, чиято собственост е пералното стопанство.

Фирмата е регистрирана през 2007 година, но работи активно от 2008 година. Започнала е едновременно с две дейности – кетъринг и пералня. Работата е започнала най-напред в болници и предприятия, след това – училища и хотели по морето. От тази година целта е увеличаване на капацитета. Основно работи за Източна България. Новият проект се финансира със собствени средства и кредит на обща стойност около 5 милиона лева.

Предприятието е оборудвано с най-модерната техника, която не е пусната все още в експлоатация, тъй като в момента се извършват тестове на машините. Във фирмата работят около 20 човека, като броят на персонала се очаква да нарасне до 100 души.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева поздрави предприемачите и служителите във фирмата. „Гордост, че именно в Сливен се намира най-голямото и модерно перално предприятие не само в България, но и в Източна Европа. Заслужават поздравления всички, които създават работа и работни места“, каза Десислава Танева.

Още снимки от новината

-----
-----
-----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев