ГЕРБ – Сливен регистрира кандидатите си за местния вот

----
23.09.2019 / 12:05

ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си за кмет на община, общински съветници и кметове на населени места.

„Очакваме ползотворна кампания, в която да се чуят полезни идеи, в интерес на развитието на града ни и на хората тук“, заяви Стефан Радев, който е кандидат за кмет на Сливен и водач на листата на ГЕРБ за предстоящите местни избори през октомври. Той бе категоричен, че ще води открита и позитивна кампания, лице в лице с хората.

Листата с кандидатите за общински съветници на ГЕРБ е силна и обновена. Партията залага, както на опита, така и на младите хора и на граждани на Сливен, които не са партийни членове, но са утвърдени имена. Включени са личности, доказали се в различни професионални области – лекари, юристи, инженери, културни дейци, учители, представители на бизнеса.

ПП ГЕРБ ще има свои кандидати за кметове във всички населени места в общината.

Документите в Общинската избирателна комисия внесоха общинският ръководител на партията Здравко Костадинов, Димитър Митев, който е член на общинското ръководство и кандидатът за кмет на Сливен и водач на листата за общински съветници Стефан Радев.

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев