Министър Десислава Танева: Благодаря на ръководството на Община Сливен и всички съветници за консенсуса и конструктивната работа

----
25.10.2019 / 14:44

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева отправи поздрав от името на министър-председателя Бойко Борисов към жителите на Сливен, по случай празника на града – Димитровден. По време на тържествената сесия на Общински съвет – Сливен, която е и последна преди местния вот в неделя, министър Танева заяви, че благодарение на добрата и конструктивна работа на общинските съветници, общината е получила значителна подкрепа от страна на правителството, за да се реализират добрите и полезни идеи за местната общност.

„Искам да благодаря на ръководството на Община Сливен и общинските съветници от всички политически групи за консенсуса, разбирането и подкрепата за всичко, което се реализира в този мандат. Общината получи значителна подкрепа от правителството благодарение на Вас, общински съветници от всички политически групи, които, за да реализирате, надграждате завещаното от предходни мандати намирахте консенсус. Това е пътят. Аз в качеството си на министър, мога да потвърдя пред Вас, че с този дух на работа, който показахте през този мандат, Вие винаги ще получавате подкрепа, за да може в Сливен да се изграждат и развиват още добри идеи“, каза в поздравителното си слово министър Танева. Тя допълни, че Сливен е град, който е дал много умни, ползотворни и интелигентни личности на страна и света, и затова, добрият диалог и работата с мисъл за развитие на родния край, трябва да продължи и в мандата на Общински съвет 2019 – 2023 година.

Министър Десислава Танева поздрави и жителите на Сливен с празника. „Честит празник на всички, които са родени в Сливен, живеят тук или по света, но работят със сърцата си за Сливен. Бъдете здрави и нека се гордеем с нашия град“, каза Десислава Танева.

Още снимки от новината

----
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев