Здравко Костадинов: Основната цел на Програмата за управление на Община Сливен е подобряване стандарта на живот на хората

-----
27.02.2020 / 12:01

Програмата за управление на Община Сливен за настоящия мандат на кмета Стефан Радев е много амбициозна и детайлна, и основната ѝ цел е подобряване стандарта на живот на хората. Това заяви общинският ръководител на ГЕРБ и председател на групата общински съветници Здравко Костадинов.

„Програмата за управление на Общината в мандат 2019-2023 година беше представена още преди местните избори през есента. Съставена е на базата на поетите ангажименти към гражданите по време на срещите ни в рамките на предизборната кампания. Благодарение именно на нея, ПП ГЕРБ спечели убедително в община Сливен. Целта ни е една – всеки жител да живее в по-добра среда, да има повече перспективи за работа и доходи, за по-високо самочувствие и всеки да се чувства горд, че е сливналия“, каза Здравко Костадинов.

Основните приоритети и цели в Програмата за управление, която днес беше приета от Общински съвет, са икономическо развитие на региона, изграждане и поддържане на съвременна инфраструктура, въвеждане на нова и удобна транспортна система, конкурентни условия за образование, бизнес и инвестиции, богат културен календар и туристически атракции, с които да се популяризира Сливен и да се привличат повече туристи, както и по-чиста околна среда.

Принципите на управление през мандата, които са заложени в програмата са открито управление и прозрачност на процесите, финансова стабилност, законосъобразност и диалогичност.

„Убеден съм, че управленската програма на кмета Стефан Радев ще бъде изпълнена така, както е заложено във всички сфери. Уверен съм, че в края на мандата през 2023 година ще отчетем положителната промяна за града и селата, и най-вече за хората, които живеят в общината“, каза още Костадинов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев