ГЕРБ подари икона на 10- училище по повод 30-години от създаването му

09.11.2010 / 12:07

Областното ръководство на Политическа партия ГЕРБ в Сливен подари цветя и икона на св. Богородица на 10-СОУ „Йордан Йовков”, по случай 30-годишнината от създаването на училището. Подаръците бяха връчени от Галина Вучкова – член на областното ръководство на партията.

От името на народните представители от ГЕРБ – Сливен бе изпратен поздравителен адрес, в който се казва:

„Уважаема госпожо Кънева, скъпи учители и ученици,

Областното ръководство на Политическа партия ГЕРБ в Сливен ви поздравява сърдечно с 30-годишния юбилей на училището. През тези години 10-СОУ „Йордан Йовков” се утвърди като средище на знанието и стана пример за подражание. От тук са преминали много ученици и преподаватели, които пазят спомена за едни от най-хубавите си години. Възпитаници на 10-то СОУ „Йордан Йовков” успешно се реализират в страната и чужбина, доказват способностите си и прилагат умения, чиято основа е поставена именно тук. Всички вие сте достойни наследници на твореца Йовков. Със своя плам превърнахте училището в истинско духовно огнище, от каквото нацията ни има нужда. Въпреки трудностите на времето, вие успявате да съхраните българската памет, изконния стремеж към знания и любопитството към неизвестното. Прекланяме се пред всички учители, дали и даващи всичко от себе си в името на бъдещите поколения.

Желаем ви много здраве, късмет и удовлетворение от трудната ви и отговорна професия! Благодарим на всички вас, които ежедневно давате своя принос за по-доброто бъдеще на нашия град”.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев