ГЕРБ Сливен откри предизборната си шатра и започна информационна кампания за машинното гласуване

-----
23.06.2021 / 16:49

Гражданите на Сливен вече могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която могат да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 5 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Личните срещи с хората са изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение за политиката, която водим, за постигнатото дотук и да представим „очи в очи“ идеите си за бъдещето развитие на региона“, каза водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева.

Шатрата е отворена в рамките на работното време, всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Предвижда се тя да посети и големите квартали на Сливен.

На 11 юли ще отидем в секциите, за да упражним правото си на вот по нов начин. С промените в изборния кодекс, това ще става машинно.

По този повод ГЕРБ Сливен започна информационна кампания. В предизборните ни шатри, наши доброволци ще показват на желаещите как се гласува с машина и ще отговарят на въпросите Ви. Вместо машини ще използваме таблети. Такива устройства с приложението са предоставени и на кметовете от ГЕРБ в малките населени места. Приканваме всички наши съграждани да посетят тези шатри и да се уверят, че на 11 юли ще знаят как да упражнят законното си право на вот.

Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Още снимки от новината

-----
-----
-------
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев