Борис Шейтанов вижда перспективи, ако се подаде ръка на младите и българите в чужбина

-------
24.06.2021 / 16:57

В следващите четири години, при управление на ГЕРБ, страната ни ще стане най-доброто място за живот и правене на бизнес в Европа. Това ще стане като подадем ръка на младите и българите в чужбина. Това заяви в официалния подкаст на ГЕРБ Сливен кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Борис Шейтанов. Според него младите българи са най-голямото богатство на страната ни и затова ГЕРБ застава заедно с тях, с българите в чужбина и с българския бизнес.

„Младите хора трябва да са активни в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-добро бъдеще на децата си. Промяната става с нови лица и нови идеи, и ГЕРБ прави това в момента -обновява партията. Основната ми цел е чрез участието ми в политиката, повече млади хора да се приберат в родните си места, защото развитието на малките градове е пътят за по-добра и успешна България“, коментира Шейтанов. По думите му хората очакват след 11 юли да се състави сигурно и стабилно правителство, което да им дава реални решения.

Той определи като абсолютен хаос днешната политическа ситуация в България. „В момента начело на страната са хора, които не са избрани пряко от народа и не работят за благото на българите. Търсят компромати, правят се интриги. А това не е фокусът. Тяхната единствена задача е да се организират и проведат честни избори, а не да обслужват интересите на един – единствен човек. Що се отнася до партиите на промяната, в тях са хора, които вече са познати в политическия живот на страната и не мисля, че те са промяната“, коментира Шейтанов.

Борис Шейтанов призова хората да излязат и да гласуват на 11 юли, за да се въведе ред в хаоса, който цари в момента в страната ни. За него може да се гласува преференциално като се избере номер 5 и преференция 105.

Борис Шейтанов е от първите участници в новите издания на подкаста от кампанията на ГЕРБ Сливен за изборите на 11 юли. ГЕРБ Сливен единствената в страната реализира активна дигитална кампания, с оригинални формати. Чрез тях, по ненатрапчив начин се представят идеите от програмата, както и кандидатите в листата под номер 5.

Още от 2015-а, по време на кампанията на Стефан Радев, ГЕРБ Сливен реализира подобни дигитални активности. Само през тази година сливенската организация има над 40 видеоматериала, а в следващите дни ще продължат да излизат още висококачествени поредици, посветени на кандидатите на ГЕРБ и СДС в общината.

 

Абонирайте се за канала на ГЕРБ Сливен в YouTube, за още ексклузивни материали!

 

ГЕРБ Сливен във Facebook - https://www.facebook.com/gerb.sliven/

 

Официална страница на ГЕРБ Сливен - https://gerb-sliven.org

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев