Шампионът Евгени Балев награди участниците в сливенския велотур

----
27.06.2021 / 14:08

За поредна година ГЕРБ-Сливен обедини любителите на велосипедния спорт. По традиция колоната поведе многократният шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България Евгени Балев, който е и кандидат за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС.

Участниците в колоезденето по улиците на Сливен преминаха 5-километрово трасе. По традиция се включи и петкратната световна шампионка по борба Станка Златева. Стартът бе даден от кандидата за народен представител и номер 2 в листата на ГЕРБ Мария Белова.

Колоездачите тръгнаха от площад „Хаджи Димитър“ и преминаха по основните улици на Сливен. Финалът на обиколката бе отново на централния градски площад. След края на велотура, чрез томбола бяха раздадени и 24 награди. Те бяха връчени от кандидатите от листата с номер 5 - Евгени Балев и Велмира Вълева.

Големият победител тази година е 13 – годишната Йована-Мария Колева, която спечели велосипед. Тя е ученичка в Художествена гимназия „Димитър Добрович“ и е правнучка на Панайот Хитов. Най - малкият участник бе на 4 години, който заедно с баща си премина през цялото трасе.

На събитието присъстваха всички кандидати от листата с номер 5.

Още снимки от новината

-----
-----
-------
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев