Велмира Вълева: ГЕРБ дава възможност на младите хора да участват в политиките за по-добър живот на обществото

-------
30.06.2021 / 15:01

Едно от младите лица на ГЕРБ и кандидат за народен представител Велмира Вълева, представи своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли.

За нея ГЕРБ е единствената партия, която дава възможност на младите хора да участват в политиките за по-добър живот на обществото.

„На 11 юли трябва да се гласува с номер 5, защото министрите, депутатите и лидерите на ГЕРБ са добре приети в Европа. Те успяват да превърнат контактите си в реални политики и никоя друга партия не може да се похвали с това. Тук се откриват и развиват младите хора за следващото управленско поколение. В ГЕРБ винаги е имало диалог, разбирателство и толерантност, и между поколенията, и между различните етноси и религиите“, обясни младото лице на партията.

Друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 е, че през мандата на управление на ГЕРБ, Сливен е станал по-добро място за младите хора в града. Общината се развива и придобива европейски вид, с възможност за реализиране на младите хора.

„ГЕРБ – това сме ние! Образовани, отговорни и амбицирани млади хора, искащи да бъдат европейски граждани и да останат тук, в България! Затова и аз избрах да остана в Сливен“, заяви Велмира Вълева.

Велмира Вълева е родена в Сливен. Завършила е Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Тя е лингвист с арабски език. В момента е асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов за област Сливен. Личната й кауза е насочена към повече възможности за младите хора в Сливен.

Може да подкрепите Велмира Вълева като гласувате с №5 в бюлетината, с преференция 111.

Епизодът на “Моите 5” с Велмира Вълева е достъпен в YouTube -

 

Епизодът на “Моите 5” можете да видите и във Facebook - https://fb.watch/6s0M1t5dc2/

 

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев