Втора вечер на изкуството „ArteVino“ подариха Жени ГЕРБ-Сливен на 25 дами

-----
01.07.2021 / 20:15

Вечер на изкуството „ArteVino“ подариха Жени ГЕРБ-Сливен на 25 дами.

Поради големия интерес към събитието, Жени ГЕРБ подариха втора вечер на изкуството. Пред статива и бялото платно, с чаша вино в ръка и приятна музика дамите рисуваха лавандулови поля.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева поздрави участничките в инициативата и им пожела да продължават да се занимават с любимото си хоби, да експериментират и да показват себе си чрез творчеството си.

„Благодаря Ви, че сте тук. Искам да Ви уверя, че винаги сме се старали да правим всичко по силите си, за да подобряваме условията на живот в нашия град. През последните години има видима разлика. Активно се работи по облагородяване и озеленяване на града ни. В момента се изпълняват проекти за облагородяване на трите най-големи квартала - „Дружба“, “Сини камъни“ и „Българка“. Междублоковите пространства ще бъдат обновени, ще се изградят детски площадки, алеи и кътове за отдих. Нашата единствена цел е Сливен да стане още по-привлекателно място за живот и младите ни хора да реализират мечтите си тук. Благодарим Ви за подкрепата, която сте ни оказвали и очакваме да ни подкрепите и на 11 юли“, каза Десислава Танева.

Гости на инициативата тази вечер бяха още две дами от листата с номер 5 за предстоящите избори – Милена Гочева и Даниела Василева.

Още снимки от новината

-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев