ГЕРБ Сливен: Единствено последователните и целенасочените политики водят до преобразяването на България

-------
02.07.2021 / 15:55

Кандидатите за народен представители д-р Наталия Канева и фармацевтът Георги Даскалов представиха своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли.

За д-р Наталия Канева, която е под номер 3 в листата, ГЕРБ и СДС имат нужния управленски опит, както на местно, така и на международно ниво.

„Партия ГЕРБ, като дясноцентристка партия, с последователната си политика утвърди България като ключов фактор на Балканите и предвидим партньор на ЕС и НАТО. През последните десет години видимо се повиши стандартът на живот и се промени обликът на нашите населени места. Всичко това допринесе нашите изисквания като европейски граждани да се повишат, както и устремът ни към прогрес“, категорична е д-р Канева.

Друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 според нея е, че ГЕРБ успя да преведе държавата ни през тежка финансова, икономическа и мигрантска криза. Освен това партията управлява стабилно в условията на пандемия, необичайна за съвременната ни история. Според д-р Канева, най-важната причина да се подкрепи Коалиция ГЕРБ – СДС на 11 юли, е че партията дава реални обещания и ги изпълнява.

Д-р Наталия Канева е завършила Медицински университет – София и е специализирала „Ендокринология“. Позната е на своите пациенти като лекар, отдаден на хората и професията си. Ръководи отделението по ендокринология в МБАЛ “Д-р Иван Селимински”- Сливен. Може да подкрепите д-р Наталия Канева като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 103, а целият епизод на “Моите 5” с нейно участие е достъпен тук -

&t=33s

Според шестия в листата с номер 5 Георги Даскалов, ГЕРБ е единствената партия, показала, че може да преведе страната ни през кризисните моменти, а епидемията от COVID-19 е ярко доказателство за това. Той е категоричен, че само ГЕРБ и СДС разполагат с най-подготвените кадри за управлението на страната ни. „През последните години ГЕРБ и СДС постигнаха много за страната ни. Това доказва как последователните и целенасочените политики водят до преобразяването на България. ГЕРБ е партията, която наложи най-много млади, способни и можещи хора в политиката на страната ни. Време е да живеем добре в България! Нека спрем хаоса заедно“, заяви Георги Даскалов.

Георги Даскалов е завършил „Фармация“ в Медицински университет – София. В момента е мениджър на аптека в Сливен. Негова цел е достъпното здравеопазване и повече грижи за социално уязвимите. Може да подкрепите Георги Даскалов като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 106. Целият епизод с негово участие е достъпен тук -

&t=5s

Премиерата на новия епизод на “Моите 5”, с участието на Борис Шейтанов ще бъде утре – 3 юли. Той ще е достъпен в официалния YouTube канал на ГЕРБ Сливен, както и във Facebook страницата на местната структура. В поредицата остава да видим и Мария Белова, която е с преференция 102 в листата с номер 5.

Още снимки от новината

----
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев