ГЕРБ – Сливен проведе поредна акция за облагородяване, този път в парка и спортното игрище в село Бяла

-------
07.07.2021 / 11:20

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път в парка и спортното игрище в село Бяла.

В инициативата на кандидата за народен представител от ГЕРБ/СДС в 21-ви МИР Милена Гочева, се включиха общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен, както и хора от селото.

В парка младежите поставиха къщичка за книги, къщички за птички и декоративни пана с цветя.

На спортното игрище в село Бяла са възстановени и лакирани скамейките за зрителите, поставени са нови мрежи на кошовете за баскетбол. По време на инициативата е ремонтирана оградата на игрището, поставени са и табели с призив да пазим децата.

Отново по инициатива на Милена Гочева, със съдействието на Иван Червенкондев и фирма „Ел и Клима Корект“, ще бъде поставено осветление на спортното съоръжение. Предстои да се боядисат металните трибуни, футболните врати и конструкциите за баскетбол.

Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година, по обновяване на различни обекти в града.

Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на града и населени места на община Сливен.

Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони и населените места в по- привлекателно място за отдих и почивка.

Още снимки от новината

-------
-------
----
-------
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев