При голям интерес продължава конкурсът “Какво искам за Сливен?”

-------
25.10.2021 / 10:28

Конкурсът за есе на тема “Какво искам за Сливен?” продължава с огромен успех. Десетки текстове вече пристигнаха на адреса на офиса на ГЕРБ в Сливен, както и на sliven_pr@gerb.bg

Точно преди седмица ГЕРБ Сливен обяви конкурс, в който младите сливналии могат да разкрият своята мотивация да живеят в града, дал на България Добри Чинтулов, д-р Иван Селимински, Васил Гендов, Добри Желязков и Панайот Хитов.

В есето младежите трябва да опишат защо се гордеят със Сливен, да представят своята визия за това, как искат да изглежда родният им град и общината, и какво искат да се промени, за да видят перспектива тук.

Кандидатите на ГЕРБ вярват, че всички активни сливналии, които обичат града си, ще вземат участие в конкурса.

„Сливен е частица от мен, от моето настояще и моето бъдеще. Родена съм тук и тук съм израснала. Искам родният ми град да продължи да се развива, да се откриват нови възможности за младите хора. Много искам да бъдем отговорни и единни, и да пазим това, което се гради…“, пише една от участничките.

“Градът ни има огромен потенциал за развитие. И докато мнозина не го виждат, аз смятам да се възползвам. Искам да се реализирам добре, но и да помогна на съгражданите си. Природните ресурси и локацията го позволяват”, отбелязва в есето си млад сливналия.

Есетата може да се изпращат на адреса на офиса на ГЕРБ Сливен – бул. „Цар Освободител“ 17 или на електронната поща – на sliven_pr@gerb.bg. Крайният срок на конкурса е 30 октомври 2021 г.

На 1 ноември – Денят на народните будители, листата на ГЕРБ Сливен ще награди най-добрите творби.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев