ГЕРБ Сливен откри предизборната си шатра

-------
25.10.2021 / 15:11

Гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 32 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Заради епидемиологичната обстановка се налага да се срещаме с хората по друг начин. За нас личните контакти с хората са изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение и да представим „очи в очи“ идеите си за бъдещето развитие на страната и региона. Затова очакваме нашите съграждани на шатрата, за да поговорим. Искрено се надявам, не като водач на листа и представител на политическа партия, а като обикновен български гражданин, че в Народното събрание, което ще се конституира след изборите на 14 ноември, всички лични реваншистки битки ще останат на заден план, а най–важна ще бъде битката за по-добър живот на хората в България“, каза водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева.

При хубаво време, шатрата е отворена в рамките на работното време, всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Предвижда се тя да посети и големите квартали на Сливен. При лошо време - срещи с кандидати ще се случват в офиса на партията.

Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Още снимки от новината

-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев