Мария Белова: Гласувах за единение на нацията, за връщане на диалогичността и стабилността

-----
21.11.2021 / 11:18

Днес гласувах за единение на нацията, за връщане на диалогичността и стабилността на страната. Това заяви Мария Белова, избрана за народен представител от Коалиция ГЕРБ и СДС, след като упражни правото си на вот.

„Днес ни е нужна пълна мобилизация, защото времето на омразата и разделението трябва да приключи. Време е на върха в българската политика да застанат хора на духа, които да дават пример с образованието, интелекта и същността си. Днес е Въведение Богородично. Ден на Християнското семейство. Този празник ни напомня, че семейството е най-доброто училище, което може да даде основните познания за християнските ценности и добродетели, на които векове се е крепял българският род. В днешния ден трябва да се замислим за значението на празника, за почитта към родителите и нашите задължения към духовното развитие на децата и мисията ни – да възпитаваме новото поколение в дух на уважение и почит към род и родина“, каза Мария Белова.

Тя призова всички хора да излязат и да гласуват, защото всеки глас е важен и днес е денят, в който се решава бъдещето на България.

Кандидатът за народен представител упражни правото си на глас в ОУ „Христо Ботев“ в Сливен.

Още снимки от новината

----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев